O horní. Nechali jsme si udělat trička a polokošile. Slipy budeme řešit až příští rok...
Mj. jak vypadají ta trička v praxi bys mohl vidět na začátku září v Blavě.
OdkazyNarozeninyDnes nemá nikdo narozeninyV následujících 7 dnechnemá nikdo narozeniny.StatistikyCelkemPříspěvků: 43 Celkem témat 849 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3657 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 836 Nejnovějším uživatelem je Rozky |
IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011O horní. Nechali jsme si udělat trička a polokošile. Slipy budeme řešit až příští rok...
Mj. jak vypadají ta trička v praxi bys mohl vidět na začátku září v Blavě.
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011Hmmmm , tak to si asi nenecham ujst.
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011
Nějaké pěkné trenky by se mi hodily. Pro členky ČCK možná i tanga. Jestli tedy nějaké členky máme. Asi ne. Olda Zelený - Jihlava
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011Asi vás zkalmu ale na kongres už přijedu oblečenej. Kdyby se nějaký členky našli tak bych to viděl na nějakou přehlídku.
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011No, Filipe, supr nápad, ale asi fakt žádné členky nemáme.
Olda Zelený - Jihlava
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011No ono to s tymi tangami je dobry napad , no clenky v tomto pripade by boli asi diskriminovane vekom a proporciami.
Re: IV. ČCK kongres - Úvaly 7.5.2011Hlásím první účast Pokud by měl někdo zájem z Plzně a okolí tak ho můžu nabrat, budu mít prázdné auto a alespoň bych měl navigátora
No mi jsme s Michalem dva od Zdic. Tak jsem se chtěl zeptat, jak je to se západočechy, jestli není nějaké volné místo?????? A ono se nabízí dřív než jsem se zeptal. Ale uvidíme, snad by se povedlo dát dohromady všechny z tohoto směru....
Není problém vás nabrat
Tak na vás se kluci, extra těším. Máme toho od Silvestra dost co probírat. Olda Zelený - Jihlava
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5