To Langosh:
chápu, co máte na mysli, ale v našem konkrétním případě jsou tituly více než poloviny lidí na Aquabooks zcela relevantní vzhledem k zaměření knih - např. oba MVDr. nám vkládají nebo budou vkládat především tituly o diagnostice a léčení ryb a o jejich nemocech. Navíc jsem si přál, aby tam tituly byly - nikoliv proto, že bych byl snob (i když jinak třeba jsem ), ale proto, že celý projekt Aquabooks vnímám jako seriózní, nekomerční a maličko akademickou věc a domníval jsem se, že lehký důraz na akademické zkušenosti a vzdělání členů týmu bude určitým signálem pro uživatele a čtenáře, pokud jde o důvěryhodnost webu. Takže kritiku kvůli titulům směřujte jen na mou maličkost - členové týmu jsou v tom nevinně
Jinak byc moc stál o to získat do katalogu Vaše knihy - a nabízím dvě cesty: první možnost by byla, že bych zajel do Roztok, bleskově vyplnil formuláře a knihy si nafotil (deset knih trvá cca 45 minut), nebo bych Vám mohl poslat formulář elektronicky a nafocení nebo naskenování bych nechal na Vás, ale stálo by Vás to nějaký čas. Jsem z Prahy a do Roztok pravidelně jezdím kvůli Kolibě a kvůli výstavám v muzeu, takže první možnost není problém. Pokud by jste se rozhodl své knihy zpřístupnit, automaticky se Vaše jméno objeví v záložce Lidé - se všemi tituly nebo bez nich, jak si budete přát...
Martin Rose