Zdravím všechny,
chtěl jsem se optat, jestli náhodou někdo nemáte na prodej 2 samice A. viejity II?
Mirek
OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 11 Celkem témat 844 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3652 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 835 Nejnovějším uživatelem je BAČA55 |
Koupím samičky A. viejita II
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Koupím samičky A. viejita IIZdravím všechny,
chtěl jsem se optat, jestli náhodou někdo nemáte na prodej 2 samice A. viejity II? Mirek
Re: Koupím samičky A. viejita IIZdarec,
mam jich asi 30, maji 6 mesicu. Tvari se jako samice nicmene se mi minuly tyden 2 vytrely do kvetinace . Mohl bych ti je privezt tyden pred velikonocemi. Akorat nevim, jak je povezu, nemam kyslik. Vydrzi v sacku 12 hodin, kdyz tam nedam kyslik z bomby ? Mozna kolegove poradi.... Dal bych ti ti je zdarma a kolik chces jen by sis je musel vyzvednout v noci (patek/na sobotu) na dalnici pojedu Plzen, Praha, Brno Ostrava,
Re: Koupím samičky A. viejita IIAhoj Pavle , ano vydrzia to bez kysliku 12 hodim v pohode ak to s poctom ryb neprehnas a das ich do velkeho sacku. Nedavno , pred vianocami , mi Honzo tak posielal dospele skalare a ked prisli domov cca po 15hodinach este v sacku poskakovali ako dive.
Re: Koupím samičky A. viejita IIPavle. Kubo ještě zapoměl uvédst, že k tomu poskakování byly i živé...
Re: Koupím samičky A. viejita II
Diky kluci. Tak Koudis dej vedet , 26 brezna bys je mohl mit.... Jinak pokud mate nekdo jiny zajem, tak vam je rad dam....
Re: Koupím samičky A. viejita II
A co takle použít kyslíkové tablety. Ty bys mohl sehnat?
Re: Koupím samičky A. viejita IIZdravím Pavle,
Díky za nabídku, jestě si to musím rozmyslet, mám to totiž trochu z ruky. Bydlím v Jilemnici. A to je do Prahy cca 120km. A navíc jsem student, který nevlastní auto a tudíž bych si to musel nějak domluvit s rodiči či s příbuznými. Je to super přiležitost, ale jak říkám mám to dost z ruky. Mirek
Re: Koupím samičky A. viejita IIU mě by se určitě nějaká samice našla,z Jilemnice do Dvora to máš kousek,tak se rozmysli.
Re: Koupím samičky A. viejita IIJurek zdravím,
Díky za nabídku. Ta vzdálenost do Dvora se mi zdá rozumnější. Nic proti Pavlovi. Kdy by pro vás bylo vhodné, abych se stavil? + Jestli mě na sebe dáte nějaký kontak. Já mám čas o víkendech, přes týden jsem ve škole. Díky Mirek
Re: Koupím samičky A. viejita IIDomluvíme se přes SZ.
• Stránka 1 z 2 • 1, 2